Workshop “Succesvol licentieren” door Els Doornhein, De Vos en Partners Advocaten

Workshop “Succesvol licentieren” door Els Doornhein, De Vos en Partners Advocaten, tijdens PatentMatch 2018, 11 april, Technische Universiteit Eindhoven, Auditorium.

Een praktische en informerende workshop waarin advocaat Els Doornhein u behoedt voor de veel voorkomende valkuilen wanneer u een licentie of samenwerkingsovereenkomst aangaat. Els zal u vertellen waar u op moet letten en wat u wel/niet zou moeten doen om uw belangen zo goed mogelijk te bewaken.

Els DoornheinOver Els Doornhein
Els Doornhein is advocaat en partner bij De Vos & Partners Advocaten in Amsterdam.

Els is al 23 jaar werkzaam als advocaat met een specialisatie op het gebied van innovatie (commerciële overeenkomsten / bescherming en inbreuk van intellectuele eigendomsrechten).

 

Over De Vos en Partners Advocaten
Van grote merken tot startups: iedereen voelt zich bij ons thuis. We werken onder andere graag voor ondernemers die in hun sector maken, creëren en innoveren. We zijn al meer dan twee decennia sterke partners voor gerenommeerde cliënten in handel en industrie, uitvinders en innovatieve ondernemers, de entertainment-, kunst -en cultuursector, het MKB, de reisbranche, het vastgoed, de sportsector en zakelijke dienstverlening. Voor verdere informatie zie devos.nl en voor specifieke informatie “voor uitvinders en innovatie”:  https://www.devos.nl/expertises/innovatie-en-uitvinders.

Over PatentMatch 2018
Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch gaat hier verandering in brengen. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in Brabant, in het hart van Brainport, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Programma: https://www.patentmatch.nl/programma/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *