Workshop “Merken & Commercieel Succes” door Johan Coops, Winkelman en Van Hessen

Workshop “Merken & Commercieel Succes” door Johan Coops, Winkelman en Van Hessen, tijdens PatentMatch 2018, 11 april, Technische Universiteit Eindhoven, Auditorium.

DE ECONOMIE BLOEIT WEER. PROFITEER VAN GROEI MET EEN MERK VAN NU

In de economie is het ondertussen alweer lente. Er ontstaat ruimte voor groei en initiatief. Er is behoefte aan verademing.

Zuurstof. Energie. Johan Coops, merkstrateeg, schetst kort en krachtig welke krachten een merkconcept los kan maken.

En laat zien hoe succes en merken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Maatschappelijk succes, beleidssucces, politiek succes, en natuurlijk ook commercieel succes.

Johan CoopsOver Johan Coops
Ruim 30 jaar bureau-ervaring in branding en communicatie.

Afgelopen 20 jaar werkzaam bij FHV BBDO: Interpolis, Hi, Milner, Robeco, Eneco.

Nu verantwoor-delijk voor de unit Corporate Branding binnen Adviesbureau Winkelman & Van Hessen.

wvhOver Winkelman en Van Hessen
Winkelman en Van Hessen startte in 1979 vanuit het enthousiasme van de naamgevers. Zij zagen als eerste de mogelijkheden om marketing en PR met elkaar te verbinden. Hun motto? ‘Marketing denken, en PR doen.’ Zij pasten hun ideeën en creativiteit toe op overheidsbeleid, ondernemingen en merken, met scherpe strategieën en creatieve PR-programma’s.

Dat enthousiasme uit de begintijd is nooit gedoofd. Er is nu ook iets belangrijks aan toegevoegd: 35 jaar ervaring in de top van de markt. Het maakt ons tot een ingespeeld bureau en gesprekspartner voor klanten in praktisch elke sector. Wie zich afvraagt ‘waarom’, kiest met WenVH voor een krachtige partner en een spirit om samen succes te boeken. We onderstrepen het met jarenlange relaties met klanten van naam, en ja, ook met prijzen.

Over PatentMatch 2018
Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch gaat hier verandering in brengen. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in Brabant, in het hart van Brainport, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Programma: https://www.patentmatch.nl/programma/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *