Workshop “Patentcommercialisatie wel of niet in samenwerking” door Luuk van der Laan, advocaat

Workshop “Patentcommercialisatie wel of niet in samenwerking” door Luuk van der Laan, advocaat, tijdens PatentMatch 2019.

Het is vaak een uitdaging om een vinding commercieel te maken, vooral met een (te) klien budget.

Samenwerking met een derde is vaak een oplosssing, en dat kan op vele manieren.

Er worden in de presentatie diverse vormen besproken en uitgediept.

Over Luuk van der Laan

Advocaat sinds 1991 waarvan de laatste 20 jaar werkzaam in de core business van vooral technologie gebaseerde ondernemingen en andere organisaties. Dat betreft zowel R&D samenwerkingen, ontikkeling en productie contracten (ODM), maar ook sales, distributie, agentuur, en de vele Europees en nationaal gesubsidieerde meer-partijen-R&D projecten, en (de ook daarbij komende) mededingingsrechtelijke aspecten (anti-trust) en overname trajecten.
Met een hart voor technologie, ligt mijn kantoor op de High Tech Campus in EIndhoven voor de hand.

Meer informatie is te vinden op www.luukvanderlaan.nl .

Over PatentMatch 2019

Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch brengt hier verandering in. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in de Spoorzone in Tilburg, in het hart van Brabant, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Programma: https://www.patentmatch.nl/programma/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *