Workshop “Intellectuele eigendomsrechten | Petje op – Petje af” door Leonard Bijlsma, VDT Advocaten

Met veel passie en plezier ben jij iedere dag bezig om de conditie van jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Acquisitie, productontwikkeling, innovatie en accountmanagement zijn waarschijnlijk dagelijkse onderdelen waar jij flink in investeert. Maar heb jij ook wel eens nagedacht over jouw merk en de bijbehorende rechten?

Ben jij gewoon van start gegaan in de hoop dat jouw merk onaantastbaar is? En wat houdt dat nou precies in, een merk?
In de workshop van VDT gaan we het op een speelse wijze hebben over de soms ietwat bizarre mogelijkheden en belemmeringen rondom intellectuele eigendomsrechten.

Over Leonard Bijlsma

Leonard is een echte allrounder in het ondernemingsrecht. Hierbij hebben we het bijvoorbeeld over insolventie, IE- en ICT-recht maar natuurlijk ook over de AVG (het privacyrecht). Daarnaast is hij gespecialiseerd in het begeleiden van faillissementen als curator.

Over VDT Advocaten

Bloed, zweet en tranen combineren met lef, passie en creativiteit. Dát is ondernemen.

Knokken voor nieuwe kansen, met alle bijbehorende risico’s. Daarom is het goed dat wij er zijn. Wij behoeden jou voor juridisch onheil.

Jij ziet kansen, wij spotten de risico’s. Jij wil grenzen verleggen, wij kijken alvast vooruit.

We zijn geen traditionele advocaten die pas ingrijpen als het escaleert. Nee, wij ondernemen met je mee.

We weten de wetten en regelen de regels. Van voor tot achter. Tot in de puntjes.

Het leidt tot meer succes en minder problemen. Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen.

Over PatentMatch 2019

Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch brengt hier verandering in. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in de Spoorzone in Tilburg, in het hart van Brabant, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Programma: https://www.patentmatch.nl/programma/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *