Bert-Jan Woertman van Technische Universiteit Eindhoven opent PatentMatch 2018

Bert-Jan Woertman van Technische Universiteit Eindhoven opent PatentMatch 2018

Over Bert-Jan Woertman
Bert-Jan Woertman (1971) is Commercieel Directeur van de Campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Opgeleid als organisatiepsycholoog en bestuurskundige heeft hij zich gedurende zijn carrière vooral gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, zichzelf versterkende communities. Woertman is een verbinder: waar hij komt, ontstaan kansen tussen mensen die elkaar verder helpen. Het leidde tot vele vruchtbare allianties, tot projecten, producten en zelfs tot gebouwen. Degene die het overkomt zal het als serendipiteit zien, voor Woertman is het dagelijks werk: hij organiseert toeval.

Als Commercieel Directeur van de TU/e Campus ziet Woertman het als zijn missie om mensen en partijen binnen en buiten de TU/e met elkaar in contact te laten komen en verbindingen te leggen met toegevoegde waarde voor elkaar en de Brainport Eindhoven Regio. Hij heeft maar één strategisch plan: het versnellen van de ontwikkeling van Eindhoven als ‘hightech hardware’-hoofdstad van Europa. En de TU/e speelt daarin een cruciale rol.

Over Technische Universiteit Eindhoven
De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology.

Over PatentMatch 2018
Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch gaat hier verandering in brengen. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in Brabant, in het hart van Brainport, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Programma: https://www.patentmatch.nl/programma/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *