NOVU is nieuwe media partner van PatentMatch 2018

NOVU is nieuwe media partner van PatentMatch 2018

Over NOVU
De Nederlandse Orde van Uitvinders is de beroeps- en kennisorganisatie van uitvinders, productontwikkelaars en onderzoekers. De leden worden in vertrouwelijkheid en vanuit een onafhankelijke positie ondersteund bij het lastige traject van idee tot markt. De NOVU geeft o.a. cursussen, trainingen en persoonlijke spreekuren en ondersteund uitvinders bij ideeontwikkeling en innovaties.

Over PatentMatch 2018
Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch gaat hier verandering in brengen. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in Brabant, in het hart van Brainport, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Programma: https://www.patentmatch.nl/programma/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *