Gemeente Tilburg is nieuwe exposant aan PatentMatch 2019

Gemeente Tilburg is nieuwe exposant aan PatentMatch 2019

Over Gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg werkt samen met én voor ondernemers. We ondersteunen en adviseren ondernemers bij allerlei zaken. Door kennis en kunde met u te delen, deuren te openen en u te helpen bij het nemen van beslissingen.

De adviseurs van team ondernemersadvies werken samen met alle ondernemers, van starters tot bestaande ondernemingen. Soms leidt dit tot bedrijfsinnovaties en groei, soms tot een goede (door)start.

Samen kunnen we uw financieringsbehoefte in kaart brengen en het is mogelijk dat we u in contact brengen met het netwerk aan financieringsinstellingen. Of zoekt u juist naar een begin en hebt u begeleiding nodig bij het maken van een businessplan? Voor al deze vragen kunt u terecht bij ons. U krijgt gratis een persoonlijk adviseur die u begeleidt.

Over PatentMatch 2019

Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch brengt hier verandering in. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in de Spoorzone in Tilburg, in het hart van Brabant, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Programma: https://www.patentmatch.nl/programma/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *