Exposanten

Bent u geinteresseerd om te exposeren neem dan contact op met Hans Kamphuis: hans@thelink.solutions

Platina partner. Als hét samenwerkingsprogramma van Midden-Brabant fungeert Midpoint Brabant als schakel tussen bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. We helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en brengen deze in een stroomversnelling naar de markt. Zo zorgen we voor innovaties die de economie ‘slim en sterk’ maken… én dragen we bij aan een toekomstbestendige samenleving. Ervaren specialisten in innovatie, financiering, ondernemerschap en business development stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat starters en ondernemers kunnen (door) groeien op de beste locaties in Midden-Brabant. Hiervoor bieden we een breed pakket aan kennis, middelen en dienstverlening.
Brabant Branding

Platina partner. Brabant is een bijzondere provincie en de Brabander is geen gemiddelde Nederlander. In deze regio zijn succes en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden. In Brabant weten ze dat de harde en zachte kanten van het leven elkaar versterken. Als je lekker in je vel zit, bereik je meer. Plezier is geen beloning voor succes. Plezier leidt tot meer succes. De ‘zachte’ kanten van het leven in Brabant staan daarom niet op gespannen voet met het succes van Brabant. Dé plek waar innovatie, ondernemerschap, samenwerking en gastvrijheid hand in hand gaan. Een ondernemende, innovatieve en succesvolle regio in Europa waar het bovendien goed toeven is. Dat maakt de provincie uniek.

gbo Platina partner. Als GBO Innovation makers werken we al ruim 25 jaar aan het succes van onze opdrachtgevers door het ontwikkelen & realiseren van onderscheidende producten vanuit drie services: Graphics & Brand Communication; Design & Product Engineering; Projects & Full Service Development

Werkend vanuit onze vestigingen in Helmond, Antwerpen en Hong Kong, krijgen onze opdrachtgevers internationale inzichten en lokale oplossingen.

Door het dynamisch inzetten van onze drie services reduceren we de time-to-market en verzekeren we onze opdrachtgevers ervan alle benodigde tools te hebben om succesvol te innoveren. GBO Innovation makers!

 Zilver partner. Gemeente Tilburg. De gemeente Tilburg werkt samen met én voor ondernemers. We ondersteunen en adviseren ondernemers bij allerlei zaken. Door kennis en kunde met u te delen, deuren te openen en u te helpen bij het nemen van beslissingen.
De adviseurs van team ondernemersadvies werken samen met alle ondernemers, van starters tot bestaande ondernemingen. Soms leidt dit tot bedrijfsinnovaties en groei, soms tot een goede (door)start.
Samen kunnen we uw financieringsbehoefte in kaart brengen en het is mogelijk dat we u in contact brengen met het netwerk aan financieringsinstellingen. Of zoekt u juist naar een begin en hebt u begeleiding nodig bij het maken van een businessplan? Voor al deze vragen kunt u terecht bij ons. U krijgt gratis een persoonlijk adviseur die u begeleidt.
  

Brons partner. Octrooicentrum Nederland (OCNL)

PNO  

Brons partner. PNO Consultants 

  

Brons partner. Progest

rabobank  

Brons partner. Rabobank

  

Brons partner. RVO

the link solutions  

Brons partner. The Link Solutions

vdt  

Brons partner. VDT Advocaten


Download deelname informatie